skip to Main Content

ER I KLAR TIL FORRYGENDE CYKELOPLEVELSE?

Danmarks-Stafetten er Danmarks Indsamlings eksklusive cykelevent. Med start i København den 27. januar 2019 og med afslutning i det store TV-show den 1. februar indbyder vi virksomheds-hold til at deltage i seks sjove, inspirerende og ikke mindst udfordrende etaper.

Få en på opleveren
Sammen cykler vi igennem nogen af de smukkeste og mest udfordrende steder i Danmark. Vi skal køre på grus, på asfalt og igennem vores skønne skove. Vi skal kæmpe med og opleve den danske vinters udfordringer på godt og ondt. Det kan blive høj sol og frost, snestorm, sidevind, modvind og medvind, tørvejr, regnvejr – kort sagt dansk vejr, når det er bedst.

Etaperne
Danmarks-Stafetten består af seks etaper, og der vil dagligt blive cyklet omring 3-4 timer.

Live-ankomst midt under det store DR-Indsamlingsshow lørdag d. 1. februar 

Etaperne vil være en blanding af asfalt, grus og skovstier.

Hvem kan være med
ALLE der er i en fornuftig cykelform. Du skal ikke være ren begynder, men du behøver heller ikke at være en supertrænet cykelrytter. Vi tilstræber at holde et godt tempo, så alle får noget ud af det og, hvis det bliver nødvendigt, deler vi op i 2-3 grupper undervejs på de enkelte etaper. De stærkeste er dog altid velkomne til at ligge sig ud i vinden og skærme de de lidt mindre stærke af.

Vi hjælper hinanden og har nogen uheld eller defekter, så løfter vi i flok – men alle deltagere skal som udgangspunkt kunne håndtere deres egne cykler mht. punkteringer og andre mindre problemer.

Udstyret
Den ideelle cykel til Danmarks-Stafetten er en “gravel-cykel” eller landevejscykel med vinterdæk som kan klare grus og ujævnt underlag – gerne monteret med dæk-indlæg mod punkteringer.

Økonomi og deltagelse for virksomheder:
Alle virksomheder, der donerer 150.000 kr. eller mere til Danmarks Indsamling kan stille med et hold på 3 deltagere til hver af de 6 etaper. Det kan være 3 deltagere, som kører alle 6 etaper, eller man kan skifte ud, som man lyster

Der er plads til 10 virksomheder, der hver kan stille med 3 deltagere pr. etape. Tilmelding af virksomhedshold til erhverv@danmarksindsamling.dk

For yderligere informationer, kontakt venligst:

Ole Egeblad (Ansvarlig for Danmarks-Stafetten)
Mail: ole.egeblad@cykelstafetten.com

Stig Fog (Danmarks Indsamling)
mail@stigfog.dk

Back To Top